Bieber je pozér. Zbavil se nemocného štěněte a na operaci nedal ani floka!

 Celebrity 
09. ledna 2017 03:30 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Justin Bieber si sice udělal fotku na sociální síť, ale pak se na štěně vykašlal! Instagram
Pěvecká star Justin Bieber je asi vážně jen pozér, který něco jiného říká, a něco jiného dělá. Nedávno se sice chlubil tím, že adoptoval opuštěné štěně plemene čau-čau, ale dlouho mu zájem o psa nevydržel a zbavil se ho.

Dvaadvacetiletý Bieber nakonec přemluvil svého tanečníka C. J. Salvadora, aby si pejska vzal. Ten ale zjistil, že je Todd vážně nemocný a musí na operaci. Na tu teď tanečník sehnal nemalé peníze.

Pětadvacetiletý tanečník si založil stránku na GoFundMev naději, že získá na nákladnou operaci prostředky. Dalším řešenímby bylo štěně uspat nadobro.

„Todd je sedmiměsíční čau-čau narozený s vadou, které se říká kloubní dysplazie. Abych to zkrátil, jakmile bude mít rok, nebude moct chodit, běhat a už vůbec ne si hrát. Tato choroba nám dává dvě možnosti: uspat ho, což odmítám, nebo ho nechat operovat. Zákrok nicméně stojí osm tisíc dolarů. Takže vás pokorně žádám o jakoukoli pomoc. Jakoukoli částkuupřímně ocením,“ napsal Salvador a prosil o pomoc.

Bieber o nemoci pejska prý nevěděl, ale na operaci taky nepřispěl. A to vydělává miliony dolarů. Částka 8000 dolarů je pro Justina často na jeden večer. Proč ale dávat na nemocného psa, když to spraví pár desítek drinků, nebo hezká holka na pokoj...? 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod