Gwen Stefani ukázala sestru, o které nikdo nevěděl. Přitom má zpěvačka celkem tři sourozence

 Celebrity 
20. prosince 2022 18:07 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Gwen Stefani má celkem tři sourozence Depositphotos
Zpěvačka Gwen Stefani doslova šokovala všechny své fanoušky, když na svém instagramovém účtu zveřejnila společnou fotografii se svou sestrou Jill. Málokdo totiž věděl, že Gwen vůbec nějakou sestru má, přitom zpěvačka má celkem tři sourozence.

Fotku Gwen Stefani pořídila na oslavě narozenin své sestry Jill a ihned tak spustila diskuzi o tom, zda jsou si sestry podobné. Na první pohled to možná tak viditelné není, ale ve skutečnosti mají obě sestry hodně shodných rysů obličeje, včetně nosu. A tak to také komentovali i samotní fandové bývalé zpěvačky skupiny No Doubt a porotkyně show The Voice.

Jeden fanoušek okamžitě do komentáře napsal: „Tak jiné, přesto stejné.“ Jiný fanda zase připsal: „Mohly byste být dvojčata.“ Pravdou ale je, že velkou podobu obou sester trochu maskuje velký make-up, který Gwen měla na svém obličeji, což je ostatně u ní zvykem. Ani na rodinnou oslavu si neodpustila umělé řasy či uměle upravené obočí. Faktem také je, že je to sotva pár týdnů, co Gwen některé svoje fanoušky šokovala trochu moc viditelnými úpravami ve svém obličeji, takže to všechno dohromady zakrývá skutečně velkou podobu obou sester.

Kromě Jill má Gwen Stefani ještě další dva sourozence, tentokrát jsou to dva bratři, kteří jsou také poměrně talentovaní jako jejich slavná sestra. Ale nikdy se neproslavili tolik jako ona. Tak například mladší bratr Todd je filmový a videoproducent a dříve s Gwen spolupracoval. Byl například kameramanem jejího záznamu koncertního turné z roku 2006 s názvem Harajuku Lovers Live.

Starší bratr Eric je zase úspěšný animátor a během prvních let byl dokonce společně s Gwen členem kapely No Doubt. A dokonce spolu oba sourozenci napsali asi největší hit této skupiny, který se jmenuje samozřejmě Don't Speak. Eric ale nakonec z kapely odešel, protože jeho kariéra animátora se slibně rozvíjela a on se chtěl soustředit jen na tuto profesi. A dobře udělal. Proslavil se mimo jiné jako animátor kultovního seriálu Simpsonovi.

Každopádně i když sourozenci Gwen Stefani nejsou veřejně známí a řada zpěvaččiných fanoušků ani dosud nevěděla, že nějaké má, všichni jsou si prý velmi blízcí a zjevně žádný z nich na úspěchy Gwen vůbec nežárlí.

Gwen Stefani má tedy tři sourozence, o které se může opřít a určitě to dělala i v těžkých časech, které zažívala ve svém soukromém životě. Její první veřejně známý vztah byl kolegou z kapely No Doubt Tonym Kanalem, se kterým doslova chtěla Gwen strávit zbytek svého života a založit s ním rodinu. Místo toho ale od Tonyho dostala kopačky a Gwen z toho byla tak špatná, že málem kvůli rozchodu rozpustila kapelu. Nakonec ale rozchod přinesl ty nejlepší písničky, jaké kdy No Doubt udělali.

V roce 1995 potkala Gwen frontmana skupiny Bush Gavina Rossdalea a provdala se za něho v roce 2002. A konečně došlo i na vytoužené děti a Gwen Stefani mu porodila hned tři syny. V srpnu 2015 ale zpěvačka podala žádost o rozvod poté, co v tabletu jednoho ze synů našla erotická videa, která si Rossdale natáčel při radovánkách s chůvou jejich dětí. A to pro Gwen byla další těžká rána.

Nakonec ale poměrně záhy potkala americkou country hvězdu Blakea Sheltona, který stejně jako ona porotcoval v hudební reality show The Voice. A byla z toho láska jako trám. Se svatbou ale Stefani tentokrát čekala až do roku 2020 a zatím to vypadá, že na třetí pokus skutečně potkala svoji životní lásku.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Gwen Stefani (@gwenstefani)

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod