A zase nesmysly o Vondráčkové!

 Celebrity 
03. listopadu 2016 03:55 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Manželství Lucie Vondráčkové a Tomáše Plekance rozhodně není v troskách! Profimdia
Někteří lidí si prostě pokoj nedají! Nejprve údajný nezájem o koncertní tour, problémy s rodinou a teď i chystaný útěk od manžela. Českem se šíří nesmysly o Lucii Vondráčkové!

Jen co se v rodině Vondráčků doladily vlastnické poměry a Lucie Vondráčková zaplatila 300 tisíc korun tetě Helene, s níž nekomunikuje, za dům ve Slatinanech, už se spekuluje o problémech 

Hlavně o tom, že Lucie s manželem Tomášem Plekancem mají krizi a zpěvačka chce od něj odejít. A proto si prý rekonstruuje dome na východě Čech. 

"Lucka se nikam z Kanady, pokud nepřeloží Tomáše jinam, rozhodně nechystá. Jsou to všechno jen kecy, nesmysly. Asi s cílem ji ztrapnit a dostat ji do úzkých. A je to od těch lid dost zoufalé. Krizi nemějí, jsou spokojení, šťastní a to je důležité," řekla VIPstory.cz známá zpěvačky a herečky.

Přitom Lucie chce jen dát dům ve Slatiňanech, kde bydlela její babička a děda, dopořádku. Vondráčková se prý na návrat do Česka zatím nechystá, a to přesto, že je tak často větší zima, než u nás.

"Už jsem si zvykla a zima, ktera je tady, je mnohdy opravdu velice mírná," dodala Lucie, která se do Česka zřejmě vypraví na Slavíky, koncem měsíce. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod