Herec z Ulice měl mít opravdu HIV!

 Celebrity 
13. října 2016 03:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Tomáš Valík trpěl nevyléčitelnou nemocí. Kdy a jak se jí nakazil, není jasné! archiv Nova
Tomáš Valík, který zemřel koncem minulého týdne v pražské Nemocnici Na Bulovce, měl skutečně několik let trpět HIV! Zápal plic, na který nakonec zesnul, byl pak příčinou smrti tak, jak to u těchto pacientů bývá.
Jak zjistilo Bleskove.cz z důvěryhodného zdroje oddělení infekčních a plicních chorob nemocnice, Valík touto smrtelnou nemocí trpěl řadu let a nechtěl se léčit. Když pak už šlo do tuhého, bylo v podstatě pozdě!

„Ano, tento pacient skutečně trpěl závažnou, nevyléčitelnou chorobou, která se třeba u narkomanů přenáší používáním několikrát používaných jehel a jinak sexuálním stykem a podobně. Zápal plic byl zkrátka jen příčinou toho, že jeho tělo už nápor nevydrželo. Tito pacienti pak umírají na virózu, chřipku, zápal plic či nějakou infekci. Jejich imunitní systém je zcela oslabený,“ řekl Bleskove.cz exkluzivně zdroj z oddělení nemocnice, kde Tomáš Valík zemřel.

Herec byl mezi svými kolegy a kamarády znám tím, že jej přitahovalo jak ženské, tak i mužské pohlaví a žil, či spal momentálně s tím, s kým mu takzvaně "bylo dobře"!

Valík sám svému okolí dokonce v poslední době přiznával, že “jde do kopru“. Že už to nedává, a že ho sice vždycky v nemocnici dají dohromady, ale je to čím dál složitější. Do špitálu šel však až v momentě, když mu bylo nejhůře.

Valíkova rodina údajně tvrdí, že netuší, že byl tak vážně nemocný, ovšem někteří jeho přátelé, kteří věděli, jak na tom je, říkají, že měli minimálně tušení. Poslední týdny už nechtěl, aby za nim někdo chodil: Aby ho někdo viděl, jak odchází. Zemřel ve věku nedožitých 52 let.

"Tomáše jsem znala dvacet let a vím dobře, jaký byl bohém. Mám nejméně tři čtyři kamarády, s kterými spal, chodil. Střídal muže, ženy, takže pokud byl opravdu takto nemocný, měli by to ti lidé vědět a případně se nechat vyšetřit. Jen věřím, že on byl natolik zodpovědný, že to partnerům sdělil,“ dodala jedna z jeho kamarádek.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008