Pamatujete na stupidní telenovelu Esmeralda? Podívejte se, jak se herečka změnila!

 Celebrity 
10. července 2016 04:00 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Esmeralda tak, jak jí hltaly miliony lidí!  archiv
Je to zelené a naráží to do zdi, co to je? No přeci Esmeralda! Podobně stupidní vtipy byly před deseti a více lety na adresu ještě stupidnější mexickou telenovelu s názvem Esmeralda. Tu hltaly ženy všech věkových kategorií. Jak se změnila její hlavní představitelka Leticia Calderón.

Když běžela v televizi Esmeralda, chlapi nadávali, protože měli studené večeře, nebo rovnou nejedli vůbec. Ženy se od obrazovek neodtrhly, aby náhodou nepřišly o jediný díl, protože musely vědět, jak to pokračuje... Zkrátka šílenství na entou.

V osudné noci se narodily dvě děti – v zámožné rodině nemocná holčička Esmeralda a v chudé zdravý chlapeček José Armando. Protože matka Josého zemřela při porodu a Esmeralda vypadala, že také nepřežije, porodní bába Dominga děti vyměnila. Esmeraldu si odnesla domů. Ta sice nakonec přežila, bohužel však zůstala slepá…

Mimořádně úspěšná mexická telenovela byla natočena v roce 1996. Má 137 dílů a hlavní role ztvárnili Leticia Calderón a Fernando Colunga.

Leticia Calderón už není tmavovláska, ale blondýna a stále se živí herectvím. Ale už nehraje mladé krásky. Přesto je ve Střední Americe stále velmi oblíbená.

Na to jak vypadá představitelka krásné slepé Esmeraldy dnes, se podívejte se v galerii. Poznali byste ji?
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod