Známý herec neudržel nervy na uzdě a nandal to politikům! Servítky si rozhodně nebral!

 Celebrity 
09. července 2016 04:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Christoph Waltz to politikům pořádně nandal! archiv
Brexit je stále velmi žhavé téma. Herec Christoph Waltz, známý zejména z filmů Quentina Tarantina, se v nejnovějším rozhovoru pro televizi Sky pustil do lídra strany UKIP Nigela Farage, který oznámil svoji rezignaci. A servítky si rozhodně nebral.

„Samozřejmě, nyní vedoucí krysa opustí potápějící se loď! Je to nezbytné. Snažili se obléci si hrdinský dres odchodu, ale není to tak. Je to pouze přiznání porážky" uvedl Waltz.

Ve svém rozhořčení pokračoval i dál. „Zanechají tu nepořádek, který po nich musí uklidit ostatní. Tito lidé se ani nepostaví za to, co způsobili". Na otázku reportérky, zda je herec proti brexitu, odpověděl okamžitě. „Na 100%. Nedokážu pochopit tu neuvěřitelnou hloupost."

Farage ke své rezignaci prohlásil, že dosáhl toho, čeho chtěl, tedy že Británie odchází z Evropské unie. Nastal prý čas, aby se zase věnoval rodině. Nyní však britský bulvární server Daily Express s odkazem na své zdroje z politikova blízkého okolí uvedl, že za jeho rozhodnutím stáhnout se z politiky, mohlo být i něco jiného.

Farage spolu s rodinou čelil během kampaně neustálým výhrůžkám. Zdroje přímo ze strany UKIP prozradily, že politikovi bylo vyhrožováno i smrtí. Na sociálních sítích se objevovaly výzvy: „Někdo by měl Nigela Farage okamžitě zastřelit," či „Zaplatím tomu, kdo zastřelí Nigela Farage,".

V tomto světle se tedy politikovo rozhodnutí jeví vcelku logické. Pravdou však je, že jako hlavního "viníka" brexitu jej nějaký pomatenec může v klidu zastřelit i po jeho odchodu do ústraní.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve