Krásná Ivanka Trumpová je prý jen prachsprostá zlodějka

 Celebrity 
26. června 2016 04:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Ivanka Trumpová je podle módního návrháře prý jen prachsprostá zlodějka! archiv
Možná budoucí první dcera USA, krásná Ivanka Trumpová (32), který je dcerou Češky Ivany Zelníčkové, provdané Trumpové a republikánského kandidáta na prezidenta Donalda Trumpa, půjde možná před soud. Je prý jen prachsprostá zlodějka!

Italský výrobce módní obuvi Aquazzura totiž Ivanku Trumpovou zažaloval kvůli plagiátorství. Ve své kolekci sandálů prý použila návrh, který je kopií slavných bot Wild Thing.

„Téměř každý detail z návrhářovi dobře známé a žádané obuvi, od tvaru a siluety po třásně kryjící prsty a střapec na kotníku, vše okopírovali,“ píše se v žalobě.

Kromě Trumpové žalují Italové také společnost Marc Fisher, která boty pro slavnou Američanku přímo vyrábí. Mluvčí Trumpové však označil žalobu za nesmyslnou a design za obecný trend, který není možné považovat za duševní vlastnictví.

Aquazzura přitom žádá soudní předběžné opatření, které by spočívalo v zákazu prodeje bot. Kromě toho od Trumpové náhradu škod na prodejích a také výdajů za právníky.

Je ale zřejmé, že sama Ivanka Trumpová si z toho vrásky nedělá. Možná spoléhá na vliv a oblíbenost mnohých Američanů svého tatínka Donalda. A kdo ví, třeba mladá kráska i vyhrožuje známými slovy: „Víte, kdo je můj tatínek? Počkejte, až bude prezidentem, ten vám ukáže…“

Kdo ví, ale jedno je jisté, ať dcera prezidentského kandidáta, nebo obyčejného dělníka – pro všechny by měly zákony a morální zásady platit stejně.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod