Kraus nehodu, od které ujel, zlehčuje!

 Celebrity 
25. června 2016 04:53 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jan Kraus má sice velké auto, ale snahu průšvih vyřešit ani tu nejmenší! archiv
Od Jana Krause by asi všichni čekali, že bude větší gentleman a chlap. Ale zatímco ve své talk show kritizuje různé nepravosti, sám se neumí postavit čelem k něčemu, co sám zavinil, ujel a ještě to zlehčuje. Jde o jeho nehodu na náměstí v Kutné Hoře.

Tam při vyjíždění z parkovacího místa svou obří, luxusní Audi Q7 poničil za ním stojící auto. Ujel! Po nějaké době se vrátil, ale pak zase odjel. Jeho auta i registračního čísla si všiml jeden ze seniorů a zapsal si ho. Pak ho předal policii.

„Tohle bychom od pana Krause, který má nedaleko odtud chalupu, nečekali. Určitě se nezachoval jako férový chlap,“ myslí si senior i další lidé.

To, že nabořil auto stojící za ním, musel cítit, anebo na zpětné parkovací kameře, kterou je tento typ vozů vybaven, zaznamenat. Jenže moderátor tvrdí, že si toho nevšiml, a že jde vlastně o „škrábanec“.

„O ničem jsem nevěděl, nevím dosud. Volal mi policista, že jim někdo nahlásil ‚nehodu‘. Ohromně mě to překvapilo. Prošetřuje se, jestli jsem to byl já, kdo při parkování možná ‚škrábl‘ vozidlo za sebou, zatím není prokázáno,“ uvedl na svém profilu na sociální síti Jan Kraus.

Rozhodně nejde o škrábaneček, ale pěkně poničené auto. Škoda bude zhruba okolo 20 tisíc korun. Nyní moderátorovi hrozí pokuta od policie a z jeho pojistky půjde oprava vozu majitele, který je z chování Krause dost v šoku.

Promáčknutý blatník a poškrábaný nárazník tak už teď moderátora hodně mrzí. Protože se opravdu zachoval jako „buran“, který něco způsobí, ujede a ani se neomluví. Ale často se říká, že kdo má takhle obrovské auto, o to menší má sebevědomí. To mu v televizi rozhodně neschází, ovšem v běžném životě docela ano…
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47