Děsně nudná úroveň Thálie! Aspoň, že cenu dostali právě tihle tři herci!

 Celebrity 
27. března 2016 03:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Stanislav Zindulka a Ladislav Županič získali Cenu Thálie! archiv
Ceny Thálie jsou rok od roku horší, úroveň spíš podúroveň a moderátor večera, jinak dobrý herec a režisér Antonín Procházka je opravdu nudný, místy afektovaný a spíš "nijaký". Alespoň, že cenu za celoživotní dílo dostal 83letý Stanislav Zidnulka, a že se cen dočkal i Ladislav Županič nebo skvělý a mladý herec a zpěvák Jan Kříž!

Každoroční přenos Thálií připomíná skutečně jakousi špatně zrežírovanou hru, nebo možná spíš její zkoušku. "Včera jsem si říkala, že snad i děkuji za to, že nejsem nominována. Když vidím, že to nemá žádný posun, a že je to pořád to samé. Ale jsem ráda za některé oceněné," svěřila se VIPstory.cz jedna z českých hereček.

Podle mnohých se dramaturgie pořadu nemění. Chybí tomu vtip, nadhled a hlavně je tam přemíra patosu, který tam paradoxně v takové míře nepatří.

Herecká asociace udělila celkem 15 výročních cen. Kromě Zindulky například zvláštní cenou Kolegia Cen Thálie byl poctěn dramaturg a divadelní choreograf, režisér Petr Weigl známý filmovými adaptacemi oper a hudebních děl.

Cenu Thálie za celoživotní herecko-pěvecké mistrovství v oboru opera a muzikál získal muzikálový herec a zpěvák Ladislav Županič, který patří i mezi špičkové dabéry.

Muzikálová a operetní porota ocenila Karolínu Gudasovou, která ztvárnila Wendly Bergmanovou v Probuzení jara v plzeňském divadle J.K. Tyla a Jana Kříže za roli Michala v muzikálu Děti ráje v brněnském Bobycentru.

Právě Kříž si podle mnohých Thálii velice zaslouží. Kromě Dětí ráje hraje mladý sympatický herec a zpěvák v řadě dalších dílech, včetně Pomády a nejčastěji v pražském Divadle Kalich. Thálii získal už před lety za roli v muzikálu Pomáda!

"Velmi mě to těší a jsem moc rád. Děkuji všem i za podporu a přízeň," uvedl oceněný Kříž.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47