Vážná nemoc Bolka Polívky! Může za to alkohol?

 Celebrity 
24. března 2016 04:54 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Bolek Polívka zrušil program, protože se musí léčit! archiv ČT
Komik a herec Bolek Polívka zrušil všechny závazky, které mohl. Důvodem je poměrně vážná nemoc. Může za ni alkohol, ptají se mnozí fanouškové slavného valašského krále. Budou se divit, když slyší odpověď, že nemůže. Může za to hmyz!

Polívka, který hraje skvěle v kriminálním seriálu 1. oddělení a je proslulý svou láskou k alkoholu, trpí lymskou boreliózou. Podle jeho vyjádření ho ale nekouslo klíště, nýbrž jej štípla vloni zřejmě nějaká muška, která nákazu šíří. A postupem času se onemocnění rozmohlo v organismu. Bolek se cítil unavený, slabý, bolely ho klouby. Měl prý i teploty. To vše jsou příznaky nemoci, která, když se včas nepodchytí, může poškodit nervovou soustavu, srdce a další orgány.

Nyní Polívka chodí do nemocnice na infuze, aby tam nemusel ležet,. Protože je unavený, zrušil svůj program na několik týdnů dopředu a bude odpočívat. "Už taky není nejmladší a stěžoval si pár měsíců na to, že mu není dobře," říká jeden z jeho kolegů.

Bolek Polívka by se ale měl nad sebou podle přátel i fanoušků zamyslet, co se týče konzumace alkoholu. Ten mu v takové míře nedělá dobře a může způsobit kolaps organismu a hlavně jater. Bodrý Moravák si však myslí, že občas se pořádně "vydesinfikovat" není naškodu!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum