Sklovská pojede zpívat papeži? Jak tohle dopadne?

 Celebrity 
28. března 2016 03:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Sisa Sklovská se chystá na svůj velký výstup ve Vatikánu! Profimedia
Zpěvačka Sisa Sklovská je sice pěvecká slovenská diva, ale občas také dáma plná trapasů. Teď se rozhodla, že to, co dostala od Boha, tedy pěvecký um, předvede právě zástupci toho nejvyššího na zemi, papeži Františkovi. A nejen to!

"V červnu pojedu v rámci oslav svatých Cyrila a Metoděje do Říma zazpívat papeži Františkovi. Dokonce půjdu k němu na audienci. Mám z toho velkou radost,“ svěřila se slovenskému Času Sklovská.

Papež František je pověstný tím, že je velmi skromný a vítá každého s otevřenou náručí, ať je to zpěvačka, nebo třeba zedník. Na Velký pátek dokonce myl uprchlíkům nohy podle prastarého zvyku. Sisa Sklovská mu ale pojede zazpívat, aby ukázala, jak jsou Slovenky nejen krásné, ale i šikovné.

Slovenská diva se už nyní připravuje na návštěvu Vatikánu. Zcela jistě vybírá róbu, repertoár i dárek, který Svatému otci věnuje. Snad mu ale milovnice koček nebude chtít věnovat třeba koťátko ze Slovenska.

Uvidíme, jak její účast u Svatého stolce dopadne a jak bude vypadat vystoupení zpěvačky, kterou jedni milují, ale jiní nemohou ani vidět, ani slyšet. Třeba právě proto, že je schopná na prestižní akci vyjít na pódium, vzít si slovo nebo začít zpívat s někým, kdo tam už zpívá. U Svatého otce bude ale jistě slovenská diva velmi pokorná!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47