Gottová přijde o pořádný balík!

 Celebrity 
15. ledna 2016 04:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Ivana Gottová řekla jasné NE! Přijde tak o slušný balík peněz! archiv TV Prima
Ivana Gottová odmítla nabídku, na kterou by jiná skočila okamžitě a ona sama zřejmě před rokem, dvěma určitě taky. Koneckonců dostala možnost vrátit se tam, kam sama chtěla, do televize. Přijde tak o pořádný balík, který by se teď do rodinného rozpočtu určitě vzhledem k manželově nemoci hodil. Jenže, Ivanka řekla ne!

"Chci se věnovat Karlovi, ten je přednější. On mě potřebuje," nechala se slyšet pracovnice z Primy, odkud jí volali, zda nechce vzít moderování za Laďku Něrgešovou, která jde na mateřskou. Vzpomněli si tedy na tu,která tam pár let působila, ale ona jim dala košem.

Je ale docela pochopitelné, že Gottová nabídku nevzala, protože by skutečně neměla na nemocného manžela čas. A pak, z televize loni odešla sama, na vlastní žádost, stejně jako z divadla. Nyní je oporou svému Kájovi, kterému pomáhá překonat velmi agresivní léčbu rakoviny mízních uzlin.

"Ivana zařizuje, řeší věci, vaří, stará se o děti, a když je Karel doma mezi léčbou, pečuje o něj s láskou," svěřila se VIPstory.cz kamarádka Gottové s tím, že odmítnutím televize přijde zhruba o půl milionu ročně.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47