Celione Dion: SMRT!

 Celebrity 
15. ledna 2016 08:35 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Celine Dion je v slzách! Přišla o lásku svého života! archiv
Zpěvačka Céline Dion pláče. Její milovaný manžel, producent René Angélil zemřel. Prohrál svůj dlouhý boj s rakovinou. Přesto, že zpěvačka věděla, že se blíží jeho konec, jakoby si nechtěla připustit, že ten den přijde.

Angélil zemřel včera v lasvegaské rezidenci slavného páru obklopen nejbližšími. Už před koncem roku Céline prohlašovala, že ví, že jsou to poslední Vánoce pro jejího milovaného. .

"René Angélil zemřel dnes ráno doma v Las Vegas po dlouhém a statečném boji s rakovinou. Rodina prosí, abyste v této chvíli respektovali její soukromí," jsou slova na sociální síti slavné zpěvačky.

Jeho poslední přání bylo, aby zemřel v náručí své milované Céline a to se mu splnilo. Zpěvačka dokonce na čas přerušila svou kariéru, aby se mohla Renému věnovat. On přitom ale chtěl, aby zpívala a vystupovala.

„Je mým posláním, abych ho v takové chvíli uklidnila. Řekla jsem mu, že se postarám o děti, zatímco on nás bude sledovat odjinud,“ řekla Dion před časem.

S Dion se Angélil potkal když jí bylo 12 let. Sedm let poté spolu začali chodit, v roce 1998 se vzali a právě Angélil byl ten, kdo ji dovedl k celosvětovému úspěchu. Dvojice má spolu tři děti Reného-Charlese (15) a dvojčata Eddyho a Nelsona (oba 5).
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve