Gottová se asi zbláznila! Chce nemocného Karla tahat po horách?

 Celebrity 
10. ledna 2016 04:54 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Ivana Gottová bude slavit a chce netradičně mimo domov. Jenže trochu riskuje manželovo zdraví! Profimedia
Ivana Gottová se asi zbláznila, chce nemocného zpěváka Karla Gotta tahat na hory, a to jen proto, že tam chce oslavit své 40. narozeniny. Aspoň to si myslí řada Mistrových známých.

Už v pondělí nastupuje Gott na čtvrtou chemoterapii do nemocnice a hned pak by měl s manželkou a dcerami odjet na hory, protože Ivana zde plánuje slavit. "Ráda bych tam měla Ilonku Csákovou a pár přátel," nechala se manželka zpěváka slyšet.

Jenže asi ji nedochází, že je to docela risk. Karel Gott se sice cítí během léčby relativně dobře, ale kromě totálně oslabené imunity je zesláblý. "Vždyť zhubl asi dvacet kilo, je hodně unavený a ona ho musí tahat na hory? To nemůže udělat oslavu doma nebo někde v okolí? Co kdyby se mu udělalo zle. Je vidět, že se vůbec nezměnila a je pořád stále sobecká," prozradila VIPstory.cz jedna z Gottových známých.

Ivana to jistě myslí dobře, aby Karel přišel na jiné myšlenky a trochu se odreagoval, jenže asi už zapomněla, jak po Vánocích vytáhla zpěváka na výlet do severních Čech, on na namrzlém chodníku údajně upadl a odřel si ruku a ruku a musel do nemocnice, aby se nic nezanedbalo.

Cesta na hory, řada lidí a také bůhví jaké počasí, to vše může ohrozit zpěvákovo zdraví. No, ale když se žena rozhodne, že něco chce, tak nedá pokoj, dokud toho nedosáhne, říká se. A jak se ukazuje, je to asi pravda i v tomto případě.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve