Tenhle slavný český herec si zahrává se zdravím! Nadváha a hrozba těžkého onemocnění!

 Celebrity 
06. ledna 2016 04:58 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
To je ale vana! Slavný český herec trpí silnou nadváhou a hodně si zahrává se svým zdravím! Profimedia
Je skvělý herec, vypravěč, ale i podnikatel. Má se dobře a od úst si jistě neodtrhne. Ne snad, že by mu to někdo záviděl, ale jde o jeho zdraví a život. Ve svých 72-ti letech má Václav Postránecký těžkou nadváhu a dost si zahrává. Však jeho postava je toho důkazem.

Hrozba infarktu, mrtvice, kardiovaskulárních a jiných potíží, to vše může herce velmi brzo potkat. Právě muži v jeho věku jsou v ohrožení. Ke všemu stresy, napětí a neustálé cestování mu na klidu nepřidá. Točí televize, filmy, klidu příliš nemá.

"Václav by potřeboval takových deset patnáct kilo shodit. Už jsem mu minule říkal, aby se hlídal a dával na sebe pozor. I se zadýchává a jisté obtíže má. Měl by na to víc myslet a trochu změnit jídelníček," uvedl pro VIPstory.cz jeden z jeho kolegů a přátel.

Postránecký má rád také dobré vínko, proto také hrál v seriálu Vinaři. Jídelníček nijak neřeší a jí, co mu chutná v poměrně velkých dávkách. Zkrátka chlap po sedmdesátce s nadváhou a "vanou" jako má on, by měl víc myslet na své zdraví, než na to, jak se dobře najíst. Může se mu to bohužel brzo vymstít...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod