Podivné mlčení kolem Gotta. Co se děje?

 Celebrity 
17. prosince 2015 04:54 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott převzal v listopadu 40. Zlatého slavíka a prvního Platinového. To byl po první sérii chemoterapie Profimedia
Informace týkající se zdravotního stavu těžce nemocného Karla Gotta nejsou. Nikdo neví, jak na tom je a zda je stále doma, nebo už zpět v nemocnici. Jisté je to, že po druhé sérii poměrně brutálních chemoterapií byl propuštěn domů. Jak se ale cítí?

Zpěvačka Monika Absolonová sice na svůj profil na sociální síti napsala, že Karel neztrácí smysl pro humor, nicméně nic konkrétního neuvedla. Patrně jsou v kontaktu a zpěvačka sama dobře neví, jaký stav doopravdy je. To ví jen jeho lékaři a manželka Ivana. Ta momentálně fanoušky na jeho profilu na facebooku neinformuje.

"Je to divné. Kdyby byla situace lepší, bude tam dávat jistě statusy, jak Karel všem děkuje, bojuje a všechny zdraví, ale nic. Anebo chce mít klid a čeká na další sérii léčby. Ta by měla být v následujících dnech," míní jeden z jeho přátel.

Lékaři hrozili, že Gott stráví Vánoce ve špitále, právě proto, že mu na svátky vychází další ze série léčby. "Pokud by situace byla stabilizovaná a léčba skutečně zabírala, jistě by se další cyklus dal o dva tři dny odložit, tam skutečně pár dní nehraje roli. Ale jak se zdá, on není asi ještě z nejhoršího venku, protože oni velmi lpí na tom, aby dávky byly přesně za sebou," myslí si lékařka, která situaci pacientů se stejným onemocněním, tedy rakovinou mízních uzlin dobře zná.

"Pacient nesmí dostat virózu, chřipku, zánětlivé onemocnění, jinak by to pro něj mohlo být doslova život ohrožující. Nemá téměř žádnou imunitu při takto silné léčbě," dodala odbornice.

Ozve se svým fanouškům a přátelům Karel Gott? S některými, ale je jich zřejmě velmi málo, komunikuje pomocí sms. Nemůže moc mluvit, to ho vysiluje, proto píše. Jaký je ale jeho stav skutečně, na to si budeme muset počkat.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít