EXKLUZIVNĚ: Kloubková po rozchodu rozhodně není sama! Víme, s kým chodí!

 Celebrity 
17. prosince 2015 04:01 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Kristina Kloubková rozhodně sama není. Má už novou lásku! Profimedia
Moderátorka a tanečnice Kristina Kloubková je podle některých médií chudák opuštěná, protože od ní odešel partner a otec dcery Jasmíny Karel Moravec. Jak se ale VIPstory.cz podařilo zjistit, byl to jen formální rozchod. Sama totiž prý rozhodně není.

"Tak to, co proběhlo médii je záležitost stará už pár měsíců a fakticky spolu s Karlem už nějakou dobu zřejmě nebyli. Kristina chodí s jedním podnikatelem a poradcem v oblasti podnikání Pavlem K. Potkal jsem je spolu, tak jsme se pozdravili, prohodili pár slov. Je to sympaťák," řekl zdroj z okolí Kloubkové. To, zda za rozchodem moderátorky a otce jejich dcery byl vztah s jiným mužem, neví.

Kloubková jen rozchod a fakt, že s Karlem Moravcem už spolu nějakou dobu nejsou, nechtěla prezentovat na veřejnosti, stejně jako to, že má jiného přítele, s nímž je, zdá se docela šťastná.

"Viděl jsem je spolu v jednom městě mimo Prahu, odkud on pochází, kde má rodiče. Kristina tedy na Štědrý den určitě sama s dcerkou nebude. Vypadá to na dlouhodobý vztah," podotkl náš zdroj.

Dnes už bývalý partner Kloubkové se jako otec Jasmínky chová skvěle a zodpovědně. S Kristinou zůstávají v kontaktu právě kvůli dceři.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve