Dara Rolins: Boj s rakovinou!

 Celebrity 
17. prosince 2015 03:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Dara Rolins nebude mít klidné Vánoce.  VIPstory.cz
Zpěvačka Dara Rolins nebude mít zrovna dvakrát klidné Vánoce. V její bezprostřední blízkosti udeřila rakovina. Se zákeřnou nemocí statečně bojuje její blízká kamarádka, manažerka Eva Skallová. Naději na uzdravení na štěstí má velkou, ale i tak je zpěvačka jako tělo bez duše.

Podivné bylo už to, že se Skallová nezúčastnila pravidelného vánočního pečení, které Dara každoročně pořádá. "Evičku máme nemocnou, doma pod peřinou, takže nám tu letos s Charlotkou chybí," napsala k fotce na sociální síti zpěvačka. Ta se také rozhodla pomoci Evě a s rakovinou bojovat. Už třeba pozitivním myšlením i faktickou pomocí se vším, co Skalová bude potřebovat.

Kdo by ale tušil, že to není jen viróza nebo chřipka, kterých je všude plno, ale něco daleko vážnějšího. Že jde o jednu z nejhorších nemocí. Přičemž Eva Skallová je přesně ve věku, kdy jsou ženy ohroženy onkologickým onemocněním.

Čeho se nádor týká, jaké jsou prognózy a jaká léčba, není jasné. Podle dostupných informací je sice stav vážný, ale ne život ohrožující. Dara, i když se naučila brát věci s nadhledem, je na dně. Snaží se fungovat, pracovat, ale své drahé kamarádce je stále nablízku.

Skallová bojuje nejen kvůli ní, ale hlavně kvůli své malé dceři Charlotě. Všichni věří, že boj vyhraje.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve