Smutné Vánoce: Schumacherovi prý dochází čas

 Celebrity 
15. prosince 2015 11:20 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Michael Schumacher moc šancí na zlepšení svého stavu asi už nemá. Bohužel archiv
Smutné Vánoce bude asi prožívat Corinna, manželka Michaela Schumachera. Lékaři specialisté ji připravují na to, že stav slavného závodníka Formule 1 už nikdy nebude lepší, ba naopak. Podle některých zpráv mu docházejí síly a také čas.

Koncem prosince to budou už dva roky, kdy Schumacher nešťastně naboural na lyžích do stromu a úraz hlavy způsobil jeho koma, bezvědomí i stav, v kterém je nyní. Váží jen 45 kilogramů, dýchá pomocí přístrojů, jí vesměs jen díky sondě. Vesměs žije ve svém světě a jestli něco a někoho vnímá alespoň chvílemi, pak je to právě manželka, která o něj s celým týmem specialistů ve vile u jezera ve Švýcarsku pečuje.

Miliony jeho příznivců marně čekají na každičkou zprávu o možném zlepšení, jenže ta nepřichází. Ani jeho manažerka Sabine Kehmová nekomunikuje.

"Michael vnímá, co mu ostatní říkají, a na podněty dokáže reagovat očima, ale zlepšovat se to asi nebude. Už nemá moc času na to, aby se to zlepšilo. Poškození mozku bylo velké," tvrdí zdroje z jeho okolí.

O jeho stavu naposledy mluvil bývalý šéf Ferrari a jeho letitý kamarád Luca Di Montezemolo. „Je hrozné ho takhle vidět. Ale snaha všech jeho blízkých je obdivuhodná. Snad brzy uslyšíme nějaké dobré zprávy," uvedl.

Stav Schumachera už asi jiný nebude. Spíš naopak horší. Pro pacienty, kteří pak dlouhodobě leží to znamená jediné - čekání na smrt. Dlouhým ležením odcházejí životně důležité orgány, například ledviny a ani pro srdce a celkový oběh to není příznivé. Nezbývá než čekat a doufat třeba v zázrak...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008