Karel Gott opět v nemocnici! A slavný spolupacient s ním!

 Celebrity 
30. listopadu 2015 04:55 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Karel Gott si volna moc neužil. Musí se vrátit zpět do nemocnice! Profimedia
Čerstvě čtryřicetinásobný Zlatý slaví Karel Gott si užil v sobotu své desítky minut slávy ve Státní opeře. Nyní už ale opět musí do reality. Nástup zpět do nemocnice na Karlově náměstí ho nemine. Druhá série drastické chemoterapie je na řadě a Mistr ví, že to nebude jednoduché!

Karla čeká další série těžké léčby, která má za cíl alespoň částečně zlikvidovat Non-hodgkinův lymfom, kterým zpěvák trpí. Rakovina mízních uzlin je jedno z nejhorších onemocnění co se onkologických nemocí týče. Je nelokalizovatelné, nedá se vyoperovat. Účinná je jen chemoterapie. Stav Karla Gotta je vážný, takže lékaři naordinovali silnou léčbu.

Ani teď, když byl Gott více jak týden doma, nebylo vše v pořádku. Cítil se slabý, nebylo mu dobře ani od srdce, ale myšlenky jeho fanoušků a přátel mu hodně pomáhají.

"Karla nečeká lehké období, opravdu to není legrace a teď po druhé, případně po třetí sérii bude moct říct, zda léčba vůbec zabrala. Vzhledem k jeho věku je situace o to složitější," říká jeden z jeho přátel.

V nemocnici s ním bude i architekt a výtvarník Bořek Šípek, který pro změnu bojuje s rakovinou slinivky. Bývalý partner Leony Machálkové a otec jejich syna Artur se léčí rovněž na Karlově náměstí. Jeho stav se nyní zhoršil a také podstupuje silné dávky chemoterapie.Přičemž střídavě ještě nedávno létal do Španělska, kde se také léčil.

Rakovina slinivky je přitom velmi vážný druh nádorového onemocnění, z většiny bohužel nevyléčitelné. "Tato nemoc především u starších pacientů není téměř léčitelná, pouze ji lze zpomalit. Bohužel," dodává odborník z oboru onkologie.

Zda se Gott se Šípkem spolu v nemocnici potkají, není jasné. Nicméně je jasné, že jeden druhému drží palce. Boj s takovou zákeřnou nemocí je skutečným bojem o život!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve