Tady se léčí Karel Gott! Rakovina v pokročilé formě, hlásí německé média

 Celebrity 
03. listopadu 2015 10:10 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
V takovémto pokoji ve Všeobecné fakultní nemocnici v Praze leží Karel Gott archiv VFN
Šokující zpráva obletěla v pondělí navečer celé Česko i Evropu, že zpěvák Karel Gott trpí rakovinou. Přesněji řečeno onkologickým onemocněním mízních uzlin. Ještě v neděli večer byl z pražského IKEMu převezen do Všeobecné fakultní nemocnice na Karlovo náměstí. Jak je o Mistra postaráno? Německý deník Bild přišel se zprávou, že zpěvák bojuje o život.

Gott, který má podle německých médií nádor v pokročilém stádiu, má pochopitelně nadstandardní VIP pokoj, aby byl sám, měl klid a byl stranou od zvědavých fanoušků a hlavně ostatních pacientů. Podle všeho minulý týden podstoupil malý zákrok na srdci a následně bylo operováno jeho břicho pro náhlou příhodu břišní. Právě při ní měli lékaři objevit nádor, který se ukázal jako zhoubný a to velmi.

Non hodgkinův lymfom je onemocnění mízních uzlin a objevit se může všude, kde jsou bílé krvinky. Gott podstoupí velmi radikální léčbu. Patrně chemoterapií, která pro něj bude náročná, ale všichni věří, že to Mistr zvládne.

"Karel je bojovník, je statečný a má důvod pro to, aby bojoval. Miliony fanoušků, svou práci a hlavně rodinu a své děti. Tohle zvládne, musí," říkají jeho přátelé a kolegové.

Bojí se o něj i nejstarší dcera Dominika, která prosí Boha, aby mu dal sílu, a aby ho na světě ještě dlouho nechal.

Klinika, na které Gott je, je špičkové české pracoviště, včele s profesorem Trněným a řadí se k evropským špičkám. Vzhledem k tomu, že jde i o výzkumné oddělení, pracují zde s nejmodernější technikou, léky a o tento druh rakoviny se zajímají a snaží se jít v pokroku stále dál.

Nyní už je jasné, že se Karel Gott předávání Slavíků patrně nezúčastní, bude procházet léčbou a nebude mít ani sílu, ani chuť se objevovat na veřejnosti. Přesto na něj všichni myslí, posílají vzkazy a přejí si jediné, aby král české pop music byl zase v pořádku
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008