Gottův stav je zřejmě vážný! Zhubl a je zesláblý. Přijde vůbec na Slavíky? ARO, falešné jméno a 2 operace!

 Celebrity 
02. listopadu 2015 04:55 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Takhle pohublý byl letos na jaře Karel Gott, kdy se u něj objevily první problémy se srdcem. Ty pak chvíli popíral, než je nakonec přiznal! archiv K. Gotta
Stav Karla Gotta po operaci zřejmě tak bezproblémový, jak se zdá. Alespoň to tak vypadá podle toho, že zpěvák zrušil veškerý pracovní program na týdny dopředu a zdá se, že se nezúčastní ani předávání Českého slavíka. Stále leží na v pražské IKEMu a v nemocnici si ještě nějakou dobu pobude. Není ale na JIPce, ale přímo na ARO, což znamená, že mu šlo bezprostředně o život!

Co je přesně 76letému Mistrovi, který je ve špitále pod cizím jménem Karel Macháček, což je příjmení otce jeho ženy, nechce jeho žena Ivana sdělit. Bohužel informace nemají pořádně ani dvě jeho starší dcery a celá řada přátel a blízkých kolegů. Že by se zpěvák styděl za to, že je nemocný? To snad ne! Být nemocný přeci není ostuda! Za vším je zřejmě paličaté rozhodnutí jeho manželky, která způsobila zmatky a desinformace.

Podle některých informací podstoupil Gott skutečně operaci jak srdeční chlopně, tak pak i břicha pro náhlou příhodu a zřejmě to může souviset se životu nebezpečnou rupturou aneurysmatu, tedy výdutě na tepně. Jinak, pokud by šlo o běžný zákrok v břiše by u zákroku nebyl přednosta kardiologického centra Jan Pirka. A lze předpokládat, že právě možné aneurysma mohlo způsobit zhoršení srdeční činnosti, či naopak.

Důležité však je, aby byl v pořádku. Vzhledem k tomu, že je zpěvák na ARO, je hlídán čtyřiadvacet hodin denně. Jen je otázkou, jak je zajištěno jeho soukromí, protože toto oddělení je většinou otevřené. Chodí tam návštěvy i ostatních pacientů,kteří jsou většinou oddělení jen závěsy.

"Stav Karla Gotta opravdu není takový, aby mohl jít domů, nebo aby se mohl zúčastnit přímého přenosu předávání Slavíků koncem listopadu. Tedy rozhodně je jako účinkujícího, což s sebou nese i generální zkoušku trvající několik hodin," řekl VIPstory.cz člověk z okolí soutěže o Českého slavíka.

Zda bude Gott alespoň v hledišti, nebo se spojí telemostem, není jasné. Pokud však Gott nebude v naprostém pořádku, asi jen nerad se bude ukazovat na veřejnosti. Podle všeho hodně zhubl, je zesláblý a necítí se na to, aby byl na očích.

Přitom 40. Český Zlatý slavík na něj evidentně čeká. "Je to paradox, ale "lepší promo" si pan Gott nemohl přát. Všichni mu prostě posílají hlas, už z úcty a on si to opravdu zaslouží. Je to člověk, který se udržel na špici nejen české, ale i evropské hudební scény jako nikdo jiný. A to, jestli přijde, nebo bude vše sledovat z pohodlí domova, není důležité. I tak bude s námi," dodal zdroj z produkční společnosti.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve