Na slavnou herečku je žalostný pohled! Skalpel z ní udělal voskovou figurínu

 Celebrity 
31. října 2015 03:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Priscilla oslavila v květnu 70. narozeniny Shutterstock
Příliš vyžehlená a bledá jako vosková figurína. Tak nyní vypadá Priscilla Presley, exmanželka krále rokenrolu Elvise Presleyho.

Letos v květnu oslavila sedmdesáté narozeniny, ale se stářím se odmítá smířit. Na chirurgických zákrocích a zkrášlujících procedurách rozhodně nešetří a výsledek je bohužel znát. Krásná tvář, kterou si pamatujete třeba ze seriálu Dallas či Bláznivé střely, stále více připomíná exponát z muzea voskových figurín. Rusovláska sice nevypadá jako většina jejích vrstevnic, ale její tvář má do přirozenosti pěkně daleko. Priscilla byla kdysi velmi krásná žena. Tak krásná, že ji neodolal ani Elvis, který ji potkal jako čtrnáctiletou dívku. Musel si trpělivě počkat až do její dospělosti a teprve pak se s ní mohl oženit. Velká láska sice netrvala dlouho, ale z manželství vzešla dcera Lisa Marie a s exmanželem i nadále udržovala velmi dobré vztahy.

Dnes by král rokenrolu asi mrkal na drát a svoji ex by jen stěží poznal. Úpravy nosu, zvětšování rtů, lifting a mnoho dalších vylepšení hyzdí Priscillinu tvář. Vlastně se ani nemusíme bát, že kdyby si přečetla náš článek, že se na nás bude mračit. To jí totiž botox nedovolí.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve