Ewa Farna porazila i Bílou a další! Dokázala to!

 Celebrity 
29. října 2015 04:55 / redakce
  0
Loading...
📷
2 fotografie v galerii
Ewa Farna si ze svého nedostatku uměla udělat přednost a skvěle ho prodat!  youtube
Ewa Farna dokázala, že je formát a navíc, že má smysl pro humor. Ze svého "nedostatku" si umí udělat přednost. Její nový hit Mám boky jako skříň trhá rekordy. Za pouhé dva týdny shlédlo nebo poslechlo si její písničku na internetu přes 600 tisíc lidí! A to se nepodaří jen tak někomu, třeba ani Lucii Bílé!

Farna byla v posledních měsících kritizována, že je poněkud plnějších tvarů: A všem vytřela zrak. Místo aby brečela v koutě, držela diety nebo šla dráhou bulimičky, které si strkají prst do krku a vše co sní a vypijí, téměř hned vyvrátí, ona si z toho udělala dobrý marketingový tah. Nazpívala písničku, natočila klip a bylo vymalováno.

"Mám z toho radost, že se to líbí a o to šlo," říká Farna, která si možná ani neuvědomuje, jak pomohla stovkám, možná tisícům dívek a žen, které mají třeba mindrák ze své postavy. Teď ho určitě mnohé ztratily, protože Farna ukázala, že na tom přeci svět nestojí a důležité je být v pohodě. N

avíc jak je známo, vychrtlé anorektičky jsou nervózní, nervní, a není s nimi žádná legrace. A to tedy s Farnou rozhodně je!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod