Naštvaní Gottovi přátelé a kolegové Proč Ivana dělá takové cavyky? Národ se bojí o Mistra a vznikají fámy!

 Celebrity 
29. října 2015 04:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott na tom nebyl dobře, ale přímo na umření to nebylo. Šířily se fámy a to jen proto, že jeho manželka nepochopitelně zakázala podávat infirmace! archiv
Celé Česko se strachuje o nemocného Zlatého slavíka Karla Gotta a mlčení je to nejhorší. Jen nahrává fámám, různým spekulacím a katastrofickým scénářům. K čemu má Mistr mluvčí, když ta pořád jen mlčí? A proč manželka Ivana Gottová není schopná pustit informace, aby se fanouškové o stavu zpěváka něco dozvěděli a nemuseli se třeba tolik strachovat.

"Paní Gottová je až hysterická a opravdu to, co předvádí, není fér. Karel byl vždycky upřímný, vstřícný a férový, ale nový styl managementu, obrněním se hradbou mlčení nikam nevede. Šířily se fámy, pomalu až katastrofické a to jen proto, že nikdo nic nevěděl. Z čeho mají novináři čerpat, když jim nikdo nic neřekne. To by paní Ivana měla jako člověk,který nějakou dobu v televizi pracoval, vědět," myslí si jeden z přátel Karla Gotta.

Stav zpěváka byl sice vážný, ale ne smrtelně nebezpečný. Ano, pokud by se včas nedostal do nemocnice v IKEMu, mohl mít fatální následky, ale protože dnes jde o zcela rutinní zákrok po infarktech, že se do aorty vpraví stent (balónek), který ji roztáhne a více zprůchodní, měli lékaři včele s profesorem Pirkem vše pod kontrolou.

"K čemu má Karel mluvčí. Proč Ivana nechtěla nic říct. Sakra dobře ví, kolik lidí jejího manžela miluje, píší o tom v Německu, Rakousku, na Slověnsku a ona jen mlčí a dovolí, aby se šířily fámy. Buď je tak nezodpovědná nebo je jí to jedno," zlobí se další z přátel Gotta.

Jak se VIPstory.cz podařilo zjistit, dokonce ani Gottovi přátelé a třeba i nedávní nejbližší spolupracovníci neměli ponětí, co se s Mistrem děje. Bývalý tajemník a přítel zpěváka Jan Adam neměl tušení. "Já nevím, co přesně s Karlem je, nemám ty informace," nechal se slyšet. A přitom to byl právě on, kdo byl ještě nedávno, než zasáhla Ivana, zpěvákovi na blízku.

Zvláštní je, že zdravotní stav Karla Gotta šel prudce dolů poté, co Gottová odešla z televize, z divadla, co před tím byl "odejit" tým Mistra, od tajemníka, přes manažerku, až po řidiče. Zkrátka je otázkou, zda za špatné srdce Zlatého slavíka může jen věk, přemíra práce a pracovní stres, nebo i nervy, kterým byl vystaven?
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve