Tohohle tanečníka v podpatcích chce Bílá do týmu!

 Celebrity 
13. září 2015 00:05 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Filip Jankovič s tanečníky zaujal v Česko Slovensko má talent. Díky tomu si vysloužil uznání od poroty, především od Lucie Bílé TV Joj
Filip Jankovič umí zaujmout, umí šokovat. Se svou kreací, tedy tanci na dámských podpatcích dokázal, že je ještě spoustu nápadů, jak přinést něco nového. Nejenom, že se svou show vystupuje na různých akcích, ale vrhl se i do soutěže Česko Slovensko má talent. A hodně se mu to vyplatilo.

Bylo fajn po dlouhé době pracovat se slovenskou produkcí, která je, myslím si, na stejné úrovni, jako ta britská. Reakce Lucie Bílé, stejně jako ostatních porotců mě upřímně šokovala. Nečekal jsem, že se jim naše vystoupení bude až tak líbit," svěřil se VIPstory.cz Filip Jankovič, který předvedl parádní číslo, na které se právě tento víkend mohou diváci podívat na Primě.

Co ale Filipa šokovalo nejvíce bylo, že mu Lucie Bílá nabídla, že ho chce do týmu na příští rok, pro svůj obří koncert Fifty Fifty, který se uskuteční v pražské O2 aréně i bratislavské sportovní hale.

"To by byla pro mě čest a velmi mě to potěšilo," svěřil se Jankovič, který jinak má vlastní taneční kurzy a kromě Česka, Slovenska, nyní jezdí vystupovat třeba do Německa. V minulosti učil tančit i hvězdy světového šoubyznysu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod