Iva Kubelková se zamilovala! Má novou lásku!

 Celebrity 
27. srpna 2015 03:01 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Iva Kubelková se prostě zamilovala na první pohled... Profimedia
Iva Kubelková je stále krásnější! A je to také proto, že je pořád hodně zamilovaná! Teď ke všemu objevila novou lásku. Možná se budete hodně divit, jak ji svědčí, že našla to, co dlouho hledala. Její nový objev je krásně pastelově barevný...

Bát se však nikdo nemusí dramatických změn ve svém životě. Obavy rozhodně nemusí mít ani její dlouholetý partner George, s kterým je šťastná, i když je o mnoho let starší než ona. Ale k lásce patří i dobré jídlo, a to se hned lépe připravuje, když jsou k tomu šikovní pomocníci.

"Objevila jsem novou řadu barevných, pastelových spotřebičů, které nabízí Sencor a ty mne okamžitě dostaly, zaujaly. Prostě to byla láska na první pohled. Jsou krásné, jeden hezčí, než druhý. Opravdu to byla láska na první pohled," svěřila se VIPstory.cz Iva Kubelková.

Modelka, herečka, ale i moderátorka se stala ambasadorkou značky, která nabízí právě kolekci Pastels, kde jsou spotřebiče různě barevné a dodávají každé kuchyni osobitost. A protože Iva je v kuchyni ráda a ráda a dobře vaří, o to víc je nadšená.

Na prezentaci dorazil i přední český stylista, vizážista, ale i bytový designér Kája Pavlíček, který byl ze spotřebičů rovněž nadšen a s Ivou řešil, které kousky z barevné škály spotřebičů by se jí nejvíce hodily!

"Nevařím samozřejmě úplně denně, na to nevyjde vždy čas, ale když se to podaří, skutečně si odpočinu. U vaření relaxuju. Musím říct, že hodně dobře vaří i můj partner. Ovšem on má rád pálivá jídla, a když říkám pálivá, tak opravdu pálivá. Čili u nás se vždy vše připravuje pro mne a pro dceru nepálivé a pro něj až ohnivé," usmívá se Kubelková, která ráda připravuje pokrmy od slaných po sladké. Nepohrdne různými koktejly a také ráda peče.

"Když máte hezkou kuchyň a ještě hezké, designové spotřebiče, hned máte chuť na to, něco dobrého si nebo svým blízkým uvařit," podotkla Kubelková, která prý nejí příliš maso, ale naopak hodně ryb. "Dceru jsme vlastně vychovali na rybách a já sama jím maso velmi zřídka. Nepřecpávám se, jím opravdu střídmě a snažím se jíst i zdravě, abych byla v pohodě," doplnila Iva Kubelková.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47