Jirka Mádl: Obrovská tragédie!

 Celebrity 
12. srpna 2015 04:01 / redakce
  0
Loading...
📷
2 fotografie v galerii
Jirku Mádlovi se přihodilo obrovské neštěstí... bohužel!  archiv TV Nova
Obrovská tragédie se přihodila herci a nově i režisérovi Jiřímu Mádlovi. Tuhle hrůzu, katastrofu snad nikdo nečekal. Zbývá snad vyjádřit jen upřímnou soustrast. Chybí už jen udělat věnec se stuhou. Tohle je totiž opravdu smutek!

Pardon, ale to, co stvořil Jirka Mádl ani jinak nazvat nejde! Neštěstí, které se mu přihodilo je to, že poslal do světa právě tohle pseudoumělecké veledílo. Dal se totiž na zpívání a do světa nyní pouští svoji první písničku Je nám teplo. Zvláštní, že jak v době veder, tak i v době Prague Pridu v Praze, kde se sejdou stovky gay, lesby a trans lidí. Lze to snad chápat dvojsmyslně? Že by snad Jirka něco skrýval?

Skupinu nazvanou S hudbou Vesmírnou Jiří poznal přes svého kamaráda. "Ke spolupráci došlo dost náhodně. Byl jsem zrovna na Slovensku za jiným účelem a kamarádi z kapely nám s Miro Mrázem nabídli, jestli bysme se do toho nechtěli zapojit. Měl jsem půl dne volna, a tak jsem do toho šel," řekl Mádl s tím, že chce v toto úchyláctví pokračovat! "Nikdo nečekal, že to bude mít na Slovensku za 4 dny 600 tisíc shlédnutí. A přece tu hudební scénu nenecháme těm béčkám, co máme u nás v Čechách," dodal Jirka Mádl, ale snad s nadsázkou.

Jde prý o hodně vtipný text. No, spíš text, který skládal druhák, třeťák ze základky. A pokud si Jirka vážně myslí, že je to vtipné, anebo recese... asi by si měl pořídit sluchátka a pouštět si to stokrát za den. Song je samozřejmě už teď populární, protože každého zajímá s čím mladý herec a debutující režisér přichází, ale jak už řekl Jan Werich: "To je tak blbý, že by se to snad i mohlo líbit." Tohle právě opravdu sedí jako ten největší zadek na nočník!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47