Půjde princ William dělat taxikáře a Kate pípat kuřata do supermarketu? Královská rodina je švorc!

 Celebrity 
12. srpna 2015 03:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Britská královská rodina je na mizině. Hrozí ji krach?  archiv
Jsou na mizině! Jsou cugrunt, prostě švorc! Aspoň takové zprávy se ozývají z Buckinghamského paláce. Britská královská rodina je podle magazínu Globe doslova na pokraji krachu. Královna Alžběta II. (89) nemá dost hotovosti, aby se mohl rozvést princ Charles. Kate zase může být ráda, že princ William má práci. A princ Harry musí pro nedostatek financí omezit své milované mejdany…

"To je tedy úroveň. Mají takové příjmy. Co s tím dělají? To to tunelují nebo tak utrácejí," ptají se Angličané, kteří jsou šokovaní rozmařilostí jejich vládkyně.

Na kontě královské rodiny je jen pár "drobných" milionů. Alžběta II. nemá na rekonstrukci paláce, dokonce se mluví o snížení stavu služebnictva! Možná půjde William dělat taxikáře a Kate pípat kuřata ke kase do supermarketu. Harry by mohl jít uklízet ulice a Charles hlídat na vrátnici na letiště? Jen aby to tak nedopadlo!

Na Camillu, manželku Charlese praskla nevěra, a protože se chce Charles rozvést, začali počítat majetek kvůli vypořádání. A to je problém. Na rozvod prostě nejsou peníze! Rodinu by tahle legrace vyšla na sedm miliard korun. A na to nemají. No není pak lepší být relativně chudý a nemít takové královské starosti?
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Celulitida trápí ženy bez ohledu na věk i postavu. Tělu je potřeba dodávat živiny, které jsou účinné...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty