Poznáváte nejslavnějšího herce ze Slunce, sena? Nechtěl jíst králíky a Růžičkové je trávil barvičkami!

 Celebrity 
01. srpna 2015 00:04 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Poznáváte? "Jirka" ze Sluncí, sen, který nechtěl jíst králíky a trávil je anilinovými barvičkami? Takový je Martin Šotola dnes! facebook
Jako malý byl roztomilý, měl talent na herectví, přesto s ním skončil a nechce o něm slyšet. Malý „Jirka“ z Troškových komedií Slunce, seno, nebo z filmu Bota jménem Melichar žije obyčejný život. Dneska je Martinu Šotolovi 37 let, hraje v kapele a s filmováním nechce mít nic společného.

Malý kluk, kterému Helena Růžičková jako jeho máma Škopková nasekala na zadek za to, že jí trávil králíky anilinovými barvičkami, nechtěl jíst králíka a byl drzý na babičku v posteli, vyrostl.

„Vůbec o něm nemám žádné zprávy. Potkal jsem ho před 21 lety na Václaváku. Dělal tam někde barmana, od té doby jsem ho neviděl,“ prozradil Zdeněk Troška, který ho považoval za bezvadného kluka a dobrého dětského herce.

Šotola byl v dětství poměrně hodně obsazovaným hercem. Poprvé se objevil v seriálu Nemocnice na kraji města, ve kterém hrál syna primáře Blažeje a měl na kontě i další dětské role. Nakonec pak v pubertě s herectvím seknul, vystudoval učňák a živil se, jak to šlo.

Dnes je z něj rocker, bubeník, který miluje pivo a snad má údajně i vlastní rodinu. Na Slunce, seno se prý moc nedívá a na narážky některých kamarádů je dokonce alergický.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod