Lucie Bílá a Jan Toužimský: Že by nový pár v šoubyznysu?

 Celebrity 
19. května 2015 04:35 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Lucie Bílá a Honza Toužimský z Arakainu. Jsou jen přátelé a kolegové?  facebook
Jak to ta Lucie Bílá vlastně má s chlapy v poslední době? Zatímco se spekulovalo o jejím rozchodu s kavárníkem Petrem Makovičkou, ona nedala nic znát. Teď se ale stále častěji začala objevovat s jiným mužem po svém boku.

Skoro čtvrtletní tour se skupinou Arakain zavinilo, že se Bílá ještě víc spřátelila se zpěvákem a muzikantem Honzou Toužimským. Ten ji dokonce vzal na motorku a z Otvovic ji dovezl na další koncert.

Něžné, přitom nenápadné dotyky, pohledy, které Bílá většinou má, když je jí někdo více než sympatický hovoří možná za vše. Anebo si jen zpěvačka užívá jiného žánru, než který v posledních dvou letech zpívala?

„Lucie je teď trochu jiná a pravdou je, že s Honzou si hodně rozumějí. Ani bych se nedivila, kdyby to byl právě on, ke komu má teď ona momentálně nejblíž. Taky je to kus pořádného chlapa,“ řekla VIPstory.cz jedna z fanynek Bílé, která pár koncertů s Arakainem absolvovala.

A Toužimský, rodák z jižních Čech, by se vztahu se slavnou zpěvačkou, i když o mnoho let starší, rozhodně nebránil.

Sama Bílá na sobě nenechává nic znát. S Makovičkou se už neukazuje. Za to na svůj profil na sociální síť napsala: „Nemám vždy rozchechtaný život. Díky své lásce jménem Arakain je však barevný a plný adrenalinu. Ještěže máme před sebou léto plné festivalů, jinak bych na posledním koncertě brečela jak želva. Děkuji klukům i všem lidem, kteří za námi do těch 24 měst přijeli. Užili jsme si to, co?.“

Kdo ví, třeba je mezi Bílou a Toužimským jen čisté a profesní přátelství. Třeba ale taky něco víc. Pokud to tak je, tak Lucie se rozhodně postará o to, aby to co nejdříve vědělo co nejvíce lidí.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008