Operní diva Andrea Kalivodová končí!

 Celebrity 
17. května 2015 03:30 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Andrea Kalivodová si na Vysočině užívala relaxu, klidu a pohody Resort Svatá Kateřina
Andrea Tögel Kalivodová končí. Ne, že by pověsila zpívání na hřebík, ale ukončila mateřskou a nyní se o syna Adrianka bude starat už jako kdejaká pracující maminka. Toho dokonce svěřila na chvilku manželovi.

Vyrazila totiž za relaxem na Vysočinu. Potřebovala nabrat sil, aby se z ní opět mohla stát temperamentní Carmen. Vnadná operní pěvkyně si užívala klidu a pohody a odpočívala.

„I když se mi pochopitelně stýskalo, věděla jsem, že je Adrianek v dobrých rukou. Staral se o něj manžel, který je velmi zodpovědný. Měli na sebe alespoň čas. A já jsem si wellness pobyt parádně užila. Cítila jsem se jako znovuzrozená. Nechala jsem se hýčkat masážemi a různými kosmetickými procedurami, chodila jsem do páry, sauny, na procházky,“ prozradila Andrea s tím, že regeneraci těla i mysli už nutně potřebovala.

Kromě Carmen účinkuje Kalivodová i v nové opeře Národního divadla Boris Godunov v roli šenkýřky. „Nyní mě čeká křest nového CD Moje nej, příprava dalších uměleckých představení, pokračování v koncertním turné i mezinárodní operní festival Smetanova Litomyšl s Borisem Godunovem. Od září pak budu jako Carmen vystupovat také v Národním divadle,“ dodala.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod