Tohle je nejvíc sexy tatínek českého šoubyznysu, kterého prý ženy hodně zklamaly. Co tím chce světu říct?

 Celebrity 
21. dubna 2015 04:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jako taťka je Roman Vojtek pro mnohé hodně sexy... Profimedia
Potkat hezkého chlapa s malým dítětem to je prý pro mnoho žen to nejvíc sexy, co můžou zažít. V dnešní době je to ale sen i mnoha mužů, gayů. A jakmile se na vernisáži filmových klapek pro Zlínský festival objevil herec a zpěvák Roman Vojtek se svou dcerou Editkou, kdekdo na něm mohl oči nechat.

"Ty, je to divný, ale co Roman nechal tu svou, nějak omládl. A s holčičkou mu to sluší. Je to sexy táta," znělo divadlem Hybernia od různých kolegů i novinářek.

Měly pravdu. Roman Vojtek, který opustil rodinu, ale zároveň neopustil, protože jako táta skvěle funguje, nějak omládl. A není to tím, že si oholil plnovous.

"Možná se mu ulevilo. Možná tím odhodil nějakou masku, možná přestal něco skrývat," řekla jedna z jeho kolegyň, zpěvaček.

Nechal se také slyšet, že ho v životě hodně žen zklamalo a rozhodně se do žádného vztahu nechystá. To by nahrávalo spekulantům, kteří právě začali trousit fámy, že Vojtek možná vůbec není jen na ženy, nebo vůbec na ženy a jen se musí se svou odlišnou orientací vyrovnat.

"Co vím, tak Roman byl vždycky na ženské a ty se mu líbily. Po chlapech nikdy nekoukal. Ale kdo ví, dneska si člověk nemůže být ničím jistý," dodal s nadsázkou jeden z jeho kolegů, kterému jsou právě bližší muži, než něžné pohlaví.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008