ŠOK! Decastelo to dělá s Vyskočilem, Langmajerem a někdy i jeptiškou!

 Celebrity 
18. dubna 2015 03:30 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Decastelo, Vyskočil a Langmajer to dělají spolu a ve třech! L. Langmajerová
Moderátorka a herečka, ale pořád sexy samička Eva Decastelo je pěkná divoška! Dělá to totiž se svými kolegy - herci Ivanem Vyskočilem a Lukášem Langmajerem a pořádně si to užívá. Divoce i jemně, rychle i pomalu a pak je celá udýchaná a někdy i zpocená!

Řeč není o nějakých orgiích a švédských trojkách, ale o skvělém divadelním představení Děláme to ve třech! S tím totiž Decastelo s kolegy slaví poměrně velké úspěchy. A čas od času k sobě do čtyřky přiberou jeptišku, tedy tu z Babovřesk, skvělou plzeňskou herečku Pavlu Bečkovou.

Nedávno zaujali i na Komedy festu v Plzni, kde měli veliký aplaus a právě i s Pavlou Bečkovou, která je v Plzni doma. Hraje i v místním Divadlu Pluto Pavla a Jindřišky Kikinčukových.

"Pavla je zlatíčko, je to skvělá herečka a úžasná zpěvačka. Ale zbytečně skromná. Opravdu je to veliká kominda a jsem moc ráda, že jsem na ní dostala doporučení, a když je možnost, bereme ji s sebou," svěřila se VIPStory.cz Decastelo.

Její parťáci Ivan Vyskočil a Lukáš Langmajer si představení vždycky užívají. "Já miluju dvojsmysly a miluju, když je i lidi pochopí. Už ten samotný název má něco do sebe," podotkl mladý, talentovaný herec, kterého proslavili komedie Bobule, nebo taky Babovřesky s rolí faráře Šoustala a taky seriál Vinaři.

S komediální show jezdí Decastelo a její tým po celé republice a jak sama říká - lidi se chtějí bavit, tak proč jim to nedat!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod