Nový kšeft pro Gondíkovou! Zařídil ji ho milenec Langmajer?

 Celebrity 
14. dubna 2015 04:15 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jiří Langmajer se prý přimluvil, aby se jeho milá Adéla Gondíková stala další hvězdou muzikálu, v kterém hraje Profimedia
Adéla Gondíková je moderátorkou, herečkou a teď, jak se zdá, bude i muzikálovou herečkou a zpěvačkou. Její milenec, herec Jiří Langmajer ji prý zařídil roli v poměrně úspěšném muzikálu Mamma Mia!. Gondíková se tak už brzy postaví na jeviště Kongresového centra. A jak říkají mnozí, dneska už může do muzikálu opravdu každý.

"Ona nestačila milenka Kovarčíka, Miss golf Kateřina Klausová, ona tam teď bude Gondíková a kdo další. Vždyť je to trochu pro legraci," říká jeden z členů company muzikálu, který není sám, kdo kroutí hlavou nad tím, koho všeho jsou schopni producenti obsadit.

Jakou roli bude Gondíková hrát, není jasné. Pravděpodobně Tanyu. Nakonec proč ne. Adéla má hereckou průpravu dobrou a pro Mamma Mia!, což mnozí dokázali, stačí obyčejné, průměrné herecké zpívání. A protože muzikál je zcela vyprodaný, hrát se bude nejméně do konce tohoto roku. Takže si Adéla přijde na pár desítek tisíc měsíčně. To se do rodinného rozpočtu vždycky hodí.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod