Nepoučitelný Bolek Polívka, žene se do problémů. Víme proč!

 Celebrity 
13. dubna 2015 04:58 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Bolek Polívka značně společensky unaven si zadělává na velký problém! Profimedia
Herec a zkrachovalý podnikatel, který přišel takřka o všechno je prostě nepoučitelný. Nejenom že málem přišel i o bydlení, když mu insolvenční správce zabavil jeho farmu v Olšanech na Moravě, o kterou nakonec opravdu přišel, ale herec a komik si zadělává na další problém. To dokázal i na večírku po vyhlášení ceny TýTý, kde se zase předvedl.

"Má ji jak z praku, vždyť je zase na plech. Nebýt tam ta zeď, tak z divadla nevyjde," říkali přihlížející kolegové, kteří pozorovali opilého Bolka, jak se šouravými a nekorigovanými kroky sune ven, kde na něj čekalo auto.

Celou dobu na rautu popíjel. Tu chvíli s manželi Donutilovými, tu s Marošem Kramárem, tu sám. A jedna sklínka dobrého moku střídala druhou. "Už teď má zdravotní problémy, totálně si odrovnává játra a ledviny. Už mu není třicet nebo čtyřicet a je nepoučitelnej," svěřil se VIPStory.cz jeden z jeho kolegů herců.

Polívka je znám tím, že není téměř společenské akce, včetně například karlovarského Filmového festivalu, z kterého by obrazně řečeno neodcházel téměř po čtyřech. Jenomže zatímco dříve to jeho organismus snášel, postupem věku mu to způsobuje problémy a ty nemusejí končit zrovna šťastně!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve