Tahle kráska se z talentové soutěže probojovala do velkého světa šoubyznysu. Co chystá dál?

 Celebrity 
13. dubna 2015 04:34 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Gábina Gunčíková se prosadila nejen u nás, ale i ve světě! archiv G. Gunčíkové
Byla krásná a měla zajímavý hlas. Ale nikdo moc nevěřil, že prorazí do českého šoubyznysu. Zpěvačka a finalistka SuperStar 2011 Gábina Gunčíková nakonec všechny překvapila, když prorazila do toho světového. Teď se z několikatýdenní návštěvy Česka vrátila zpět do USA.

Ve Státech bude Gunčíková ladit detaily na další koncertní turné s multikulturní skupinou Trans Siberian Orchestra, s kterou zažívá úspěchy. V Česku byla dva týdny, poskytla mnoho rozhovorů, natočila reportáže a měla i chvíli pro sebe.

"Dostala jsem se aspoň za rodinou na Moravu. Jinak se pečlivě připravuji na další vystoupení s TSO. Trochu si říkám, že ani není možné, že se mi plní sen, který jsem si vysnila," svěřila se VIPStory.cz rocková kráska se silným hlasem.

Chystá i další projekty. Výjimkou nebude ani deska a možná kývne i na zajímavé nabídky, které přicházejí. Zatím o nich ale nechce příliš mluvit.

Gábina Gunčíková je sexy mladá zpěvačka, která zaujímá nejen svým hlasem, ale i vzhledem. Nouzi o zájemce rozhodně nemá, ale ona je založením konzervativní.

"Nikdy bych nedělala něco proti své vůli, přesvědčení, nebo něco za každou cenu. Pracuji na sobě a chci na sobě pracovat dál. Moc mě těší přízeň všech a moc si toho vážím," dodává Gunčíková.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008