Novopečený otec Vojtek: Zůstane v domě sám?

 Celebrity 
17. března 2015 04:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Roman Vojtek opustil rodinu. Zůstane ta v domě v Řitce nebo zpěvákovi zbude dům? archiv
Roman Vojtek se včera podruhé stal otcem. Jeho manželka Tereza, kterou nedávno opustil, o zhruba dva týdny porodila dříve císařským řezem chlapečka Benedikta. Komu zůstane dům v Řitce, bude tam bydlet Tereza s dětmi, nebo se odstěhuje?

Může to skončit tak, že žena Tereza s dětmi nebude chtít zůstat v domě, kde společně prožívali lásku, ale kde taky vztah dostal trhliny a odstěhuje se. Na hrbu pak dům za několik milionů korun zůstane Vojtkovi. Ostatně na něj je i hypotéka, kterou splácí.

"Zatím tam Tereza bude, až přijde z porodnice, ale cosi říkala, že v Řitce nebude chtít zůstat, tak nevím. Je z toho hodně špatná. Roman se nezachoval zrovna dvakrát dobře a to ani mediálně ne. Je to ale jejich věc," řekla VIPStorycz kamarádka manželky zpěváka.

Sám Vojtek prosil před čase o shovívavost. Protože prý už vnitřně cítil, že takhle dál nemůže. Možnost, že by teď, kdy se jim k dcerce narodil i syn se vše vrátilo do starých kolejí, je téměř nereálná. Tereza Vojtková svému manželovi už nevěří a jako s partnerem s ním skončila. Pokud odejde z vilky v Řitce, bude si muset najít byt či jiný dům, ale nebude mít finance na to, aby si ho platila. Postarat by se musel buď Roman nebo někdo jiný.

V kuloárech šoubyznysu se spekuluje, že za rozchodem nemusí být jen podivné deprese otce rodiny, ale údajně možná jiný muž, který je v životě Terezy. K tomu se ale ani jeden z páru nevyjádřil. Tajemství tak trvá dál.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47