Legendu Gombitovou poctili a dojali k slzám! A zveřejnila privátní FOTO!

 Celebrity 
16. března 2015 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Marika Gombitová hlásí pomalý, ale za to velký návrat archiv
Marika Gombitová, která po mnoha letech konečně hlásí svůj návrat, byla dojata k slzám. Díky cenám OTO ji na Slovensku uvedli do Síně slávy. Díky tomu dostala další energii k tomu, aby se na koncertní pódia skutečně vrátila.

Osmapadesátiletá Gombitová, která je řadu let upoutána na invalidní vozík, vystoupila v rámci galavečera. Uvedení do Síně slávy ji dojalo k slzám. A nejenom ji, ale i publikum.

„Z reakcí fanoušků v novinách a na internetu jsem cítila obrovskou podporu a touhu, abych se vrátila. Je pro mě velmi těžké znovu se vracet po tolika letech, a proto se snažím na vše jít pomalu a nehrnout se do ničeho po hlavě. Když už jsem však na pódiu a cítím tu atmosféru a neskutečnou silnou energii od publika, je to úžasný a nepopsatelný pocit, který dobíjí, doufám, obě strany,“ popsala Marika Gombitová.

Přiznala, že připravuje opravdu nový duet s Karlem Gottem, který vlastně stojí za jejím návratem. Vloni ji navštívil doma a přesvědčil, aby si s ním zazpívala. Gombitová, u níž se zdálo, že na všechno rezignovala, jej poslechla a dobře udělala. Diváci si nepřejí nic jiného, než aby se tahle famózní zpěvačka vrátila na pódia. Úspěch má tudíž zaručen.

Na facebooku pak zveřejnila i své privátní foto. To Gombitovou zachycuje v jejím bytě v Bratislavě, ve svém domácím nahrávacím studiu
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008