Prezidentský ples za statisíce! Tihle zazpívají Zemanovi na Hradě?

 Celebrity 
16. března 2015 04:32 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott, Petra Janů, Václav Neckář zazpívají na Prezidentském plese koláž VIPStory.cz
Kam se hrabe Ples v opeře! Tohle bude událost roku! Prezidentský ples na Hradě, kde zapějí Gott, Janů, Neckář a moderovat ho bude Ona a On, tedy Brožová s Vašutem. Náklady na tuhle slávu se vyšplhají na statisíce a lupeny budou pěkně mastné.

Na desetitisícové honoráře se mohou těšit všichni vystupující. Výtěžek Prezidentského plesu, který se uskuteční v pátek, půjde na charitu, do nadačních fondů Miloše a Ivany Zemanových!

"Jde o první Prezidentský ples. Vstupenka bude do hlavního sálu za osm tisíc do menšího za šest tisíc korun. V ceně je i parkovací karta a pohoštění. Vstupenky jsou pak navíc slosovatelné a na výherce čeká prezidentská večeře o pěti chodech s prezidentským párem," prozradil VIPStory.cz zdroj z Hradu.

Zpívat bude ten večer Karel Gott, Petra Janů a Václav Neckář se skupinou Bacily. Kšeft roku získali i Marek Vašut a Kateřina Brožová. Právě tito příznivci Miloše Zemana, kteří jej podporovali i v prezidentské volbě budou večerem provázet.

"Zpěváci dostanou standardní honoráře, které jsou zvyklí běžně inkasovat," dodal zdroj.

Lze tedy předpokládat, že jen na honorářích pro umělce a moderátory bude vyplacena asi půlmilionová částka. Pozváno bylo na 700 hostí. Čistý výtěžek z plesu na Hradě by tak po odečtení nákladů mohl být okolo čtyř milionů korun.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod