Jak si známá herečka užívá s mladými zajíčky? FOTO UVNITŘ

 Celebrity 
15. února 2015 04:59 / redakce
  0
📷
5 fotografií v galerii
Jitka Asterová se nezdá, ale pořád je to sexy dračice archiv J. Asterové
Jak to jde, je herečka Jitka Asterová ve společnosti mladých a hezkých mužů. A do sytosti si to může užít vždy, když hraje muzikál Mamma Mia!, kde se v roli spisovatelky Rosie alternuje s kolegyní Hankou Křížkovou.

Nejsou okolo ní jen starší kolegyně a kolegové, ale i mladší! Tanečníci, herci a zpěváci, například nejvíc sexy kolega Tomáš Smička, partner zpěvačky Kamily Nývltové, nebo muzikálový herec a zpěvák Peter Pecha, Michael Foret a okolo spoustu dalších. Kluci jsou napůl vysvlečení, motají se kolem ní se svými vypracovanými těly a to ani padesátiletou Asterku nemůže nechat v klidu.

„Ráda se podívám na hezké chlapy i kluky. Ale přeci jen mám trochu jinou věkovou kategorii. Musím ale říct, že kluci z Mamma Mia! jsou hodně šikovní,“ zašpásovala Jitka Asterová.

Jak to myslela? Jakože po profesní stránce, nebo v tom hrají roli dvojsmysly? Občas si sáhne tu na urostlého tanečníka, tu na herce. Rozhodně neváhá pro fotku i s některou kolegyní osahat vše, co je opačného pohlaví.

Kdysi uváděla v rádiu pořad o sexu, takže zkušenosti jistě má. Třeba by dokázala být pro mladé, talentované mladé kolegy, tedy alespoň ty, kteří nejsou orientováni stejným směrem, dobrou sex koučkou.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008