ROZCHOD Lucie Bílé a Petra Makovičky: Pravda nebo jen provokace pro média?

 Celebrity 
15. února 2015 08:39 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Lucie Bílá a Petr Makovička VIP Story.cz
Rozešla se po skoro šesti letech Zlatá slavice Lucie Bílá se svým skoro dvoumetrovým kavárníkem Petrem Makovičkou nebo nerozešla? Pravda, či zase jen provokace pro média? Pravdou je, že zpěvačka o něm hovoří především jako o velkém příteli.

Tím ale Petr Makovička je a vždy byl. Pro Lucii Bílou, která za sebou má několik nepovedených manželství a vztahů, byl vždy největší oporou. Že by ho teď pustila k vodě, nebo on ji, když zrovna prožívá nejhorší období svého života, protože její maminka Hana po druhé mrtvici je na tom velmi špatně?

"Oba se mají neskutečně rádi. A jestli z toho vyprchala taková ta prvotní zamilovanost? To je snad normální, to je v každém vztahu. Ale Petr pořád v Otvovicích bydlí. Kdyby se opravdu rozešli, odstěhuje se. Minimálně by mu Lucie poskytla aspoň na nějakou dobu jeden ze svých asi čtyř bytů, kterými disponuje," říká blízká kamarádka páru.

Spekulace, že vztah s o dvanáct let starší partnerkou Makovička vzdal proto, že je ještě mladý a rád by třeba měl dítě, což mu už zpěvačka nemůže poskytnout, nejsou důvodem pro ukončení vztahu.

"Petr ale dobře věděl, že s dětmi to Lucie má už zřejmě uzavřené. Pokud by se rozešli, určitě by to nebyl hlavní důvod. Navíc je to vážně první chlap, který ji nezneužil pro svou slávu a vždy se držel v pozadí," dodala žena.

Řeči o tom, že Bílá mu zařídila kavárnu Modi a on ji teď opustil, jsou podle mnohých přátel lež. Makovička má na podniku, který vede ,úvěr, prostory na Karlově náměstí má pronajaté a Bílá mu z počátku pouze pomohla s propagací podniku, který i často navštěvuje. Každý si ale dělá vlastní byznys a tomu druhému se do něj nemontuje.

O tom, jestli se ještě milují, nebo jsou už víc jen dobří přátelé, vědí jen oni sami dva. Před časem například Bílá vypekla některá média, když si z nich vystřelila s fiktivní svatbou. Byly takové redakce, které to vzaly velmi osobně a redaktoři měli nařízeno psát o Slavici jen tehdy, pokud to bude negativně.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008