Ředitel a dcerunka z Ordinace v růžové zahradě: Někdy bych ji i jednu střelil, přiznává Kikinčuk

 Celebrity 
23. ledna 2015 12:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Pavel Kikinčuk a jeho dcera Kamila hrají spolu v Ordinaci v růžové zahradě otce a dceru TV Nova
Herec Pavel Kikinčuk, který svou filmovou kariéru začal v roce 1989 v komedii Zdeňka Trošky Slunce, seno a pár facek má dceru Kamilu. S tou si zahrál nejen v Troškově nové trilogii Babovřesky, ale stojí s ní i před televizní kamerou v Ordinaci v růžové zahradě, kde otec a dcera hrají, co jiného, než otce a dceru.

Ředitel kamenické nemocnice a zdravotní sestřička, to jsou nové role Pavla a Kamily Kikinčukových. Kamera je má ráda a oni mají rádi ji.

„Jde nám to spolu, trochu jsme se toho báli, ale vyšlo to a jsme za to rádi. Faktem je, že byly chvíle, kdy bych Kamile jednu střelil, ale jinak se mi s ní hraje skvěle,“ přiznal pro VIP Story.cz babovřeský starosta Stehlík a ředitel nemocnice z Ordinace Pavel Kikinčuk.

Jeho ratolest Kamila, která kromě rodinného divadélka Pluto v Plzni, hraje nově i ve slavné pražské Ypsilonce ve hře Sežeňte Mozarta, si spolupráci s tatínkem nemůže vynachválit.

„Tak učím se stále a učím se od otce jak v soukromí, tak i na place. Jde nám to dobře a věřím, že to tak zůstane. Komu se to poštěstí, aby spolu stáli před kamerou rodinní příslušníci a ještě tak trochu hráli sami sebe,“ kvitovala Kikinčuková, která je v soukromí veselá a má i lehce prořízlá ústa.

Na umění obou hvězd novácké Ordinace se občas podívá i Jindřiška Kikinčuková. Ta je jednak principálkou rodinného divadélka a pak také herečka. V Babovřeskách hraje drbnu Boženu Němcovou, která má pořád rýmu.

„Já jsem moc šťastná, že se to povedlo a jsme vlastně celá rodina komedianti. Aspoň je nám veselo a taky lidi říkají, že je s námi veselo. Lepší, než kdyby lidem s námi bylo smutno, no ne?,“ dodává srdečná Kikinčuová starší.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve