Britney Spears předvedla hysterický výstup v restauraci. Manžel Sam Asghari od ní utekl

 Celebrity 
16. ledna 2023 12:00 / Mirka Malá
  3
📷
1 fotografie v galerii
Britney na tom zjevně není psychicky dobře Depositphotos
Pochybnosti o psychickém zdraví zpěvačky Britney Spears mají její fanoušci už nějaký ten měsíc. Svědčí o tom její stále podivnější posty na sociálních sítích. A o tom, že s Britney skutečně není všechno v pořádku, svědčí její nejnovější aféra z restaurace, kam si zpěvačka zašla na večeři s manželem.

Britney Spears si vyšla na běžnou večeři s manželem Samem Asgharim v pátek, ale vůbec to nedopadlo dobře. Co přesně vedlo k aféře, která doslova obletěla svět, je tak trochu záhadou. Každopádně svědci z restaurace JOEY, ve Woodland Hills, uvádí, že Britney začala najednou křičet a doslova blábolit. Její manžel na to reagoval tak, že tam Britney nechal blábolit dál a z restaurace odešel.

Ze závěrečné fáze celé situace vzniklo video, na kterém je Britney, která už u stolu sedí sama a cosi komunikuje s číšníkem. Video pořídil některý z návštěvníků restaurace ještě předtím, než Britney nakonec odešla se svým bodyguardem, který za zpěvačku musel uhradit účet. Video si můžete pustit zde.

Co způsobilo hysterický výstup slavné zpěvačky, kterému ovšem mnozí říkají nervové zhroucení, není jasné. Možná došlo k nějaké rozepři s manželem Samem Asgharim nebo labilní Britney prostě rozčílilo něco jiného. Každopádně naštvaný Sam raději z restaurace odešel a svoji ženu tam nechal běsnit samotnou. Britney si tam doblábolila svoje a sotva dvě minuty po odchodu manžela odešla také.

Britney Spears má dlouhou historii se svým problematickým duševním zdravím, která se táhne už od roku 2007. Tehdy se Spears doslova zhroutila a oholila si hlavu v kadeřnictví před fotoaparáty řady paparazzi. Jen o měsíc později byla vyfocena, jak deštníkem rozbíjí auto. Majitel tanečního studia, kam Britney chodila trénovat, po těchto epizodách řekl, že se Britney úplně vymkla kontrole a že bez pomoci jejího otce Jamese by jí doslova šlo o život.

A o život jí doslova šlo hned o rok později, kdy Britney Spears ve svých zhrouceních pokračovala. V únoru 2008 se totiž Britney dostala do nemocnice, respektive do psychiatrické léčebny. Soud následně určil jejího otce jako opatrovníka své dcery i jejího majetku. Britney totiž skončila v nemocnici hned dvakrát v měsíci lednu, a podruhé ji dokonce odvážela z jejího domu sanitka.

Údajně jí byla diagnostikována bipolární porucha, ale na sociálních sítích a u soudu mluvila o tom, že byla údajně držena v psychiatrickém ústavu proti své vůli a byla nucena brát léky. Nakonec se jí po dlouhých letech dokonce podařilo zbavit se opatrovnictví svého otce a okamžitě se provdat za Sama Asghariho. To bylo v červnu 2022.

Na zrušení opatrovnictví byl velký veřejný tlak, zejména ze strany milionů jejích fanoušků, které zpěvačka na sociálních sítích dlouhé měsíce přesvědčovala, že je absolutně v pořádku a že ji její rodina zneužívá. Nakonec sama Britney loni v listopadu přiznala, že nebyla úplně „přítomná“ během své svatby s Asgharim a význam těchto slov si asi domyslí každý sám.

V posledních týdnech a měsících Britney děsí svoje fanoušky bizarními fotkami a videi na sociálních sítích. Většinou je na nich polonahá a provádí různé neuvěřitelnosti, které mají být buď sexy, nebo naopak hrubé. A prakticky nikdy u toho nevypadá, že by zrovna byla při smyslech. Spears například sdílela videa a fotky, na kterých provádí bizarní tanečky nebo hltá dort z podlahy, dává si nůž na jazyk nebo ukazuje prostředníček. Až se dokonce sám Asghari dostal do podezření, že svou ženu přinejmenším zavírá doma, nikam ji nepouští a manipuluje s ní. Ale je tu taky fakt, že se svou matkou nechtějí mít nic společného ani její dva synové, kteří se raději před několika měsíci odstěhovali zpátky ke svému otci.

Autorský článek, další zdroj: TikTok

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod