EXKLUZIVNĚ: Bouračka Jany Adámkové: Otevřená zlomenina a maminka bojující o život!

 Celebrity 
23. ledna 2015 11:20 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Stav bývalé hvězdy Novy Jany Adámkové už není vážný, ale její maminka bojuje o život na ARO archiv
Čtvrteční vážná dopravní nehoda bývalé televizní rosničky a pak moderátorky Televizních novin na Nově Jany Adámkové, o které VIP Story.cz informovalo jako první, má bohužel smutné pokračování! Přestože sama vyvázla „jen“ se středně těžkým poraněním nohy, byla operována a utrpěla několik podlitin, její maminka, s kterou ve vozidle jela, dopadla hůře. V současné době bojuje na ARO českobudějovické nemocnice o život!

Adámková i její maminka jely ve čtvrtek ráno do Českých Budějovic na charitativní akci, kam však už nedojely. Když stály v koloně, mělo z ní vyjet auto, které se ale v protisměru srazilo s vozidlem, v němž cestovala jiná žena. Její vůz byl odmrštěn na auto Adámkové. „Viník“, který nehodu vlastně asi způsobil, z místa ujel.

„Po nehodě byl stav Jany Adámkové vážný, utrpěla otevřenou zlomeninu nohy. Její maminka byla v kritickém stavu. Kromě poranění orgánů v břiše, zřejmě vznikla i výduť v břišní tepně, což je stav na hranici života a smrti. Paní je po operaci a je v umělém spánku na ARO,“ řekla jedna z pracovnic nemocnice, která si nepřála být jmenována.

Zatímco Adámková byla z Jednotky intenzivní péče přeložena na standardní pokoj, její milovaná maminka má před sebou dlouhý boj o život. Prognóza je bohužel nejistá.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít