Leoš Mareš se nabažil svého luxusního bytí. Za chvíli se bude chtít vrátit k Marešové a žít skromným životem!

 Celebrity 
22. ledna 2015 06:17 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Leoš se mění před očima Instagram
Moderátor Leoš Mareš nám dospěl. Poslední dobou na nás působí jako úplně nový člověk. Jak jinak si vysvětlit všechna prozření, ke kterým v uplynulých týdnech došel?

Leoš je známý tím, že má rád drahé a krásné věci, drahé a krásné modelky. Čím je starší, rozšiřují se jeho záběry mnohem dál než pod sukni nejbližší ženy. Když se vrátil z Kapverd, kde sedm dní trávil ve společnosti náctiletých finalistek Miss, došel k prozření, že mu vlastně víc sexy připadají starší ženy, třeba okolo padesátky!

Když se objevil jako host Ivy Kubelkové v magazínu o celebritách, překvapil znovu. Řekl, že luxusu už se nabažil dost a když mu někdo řekne, že je nové drahé a krásné auto, už je mu to prý vlastně jedno a do nějaké euforie ho to nedostává.

Čas raději tráví na sociálních sítích, které léta odmítal, aby nepřišel o soukromí a věnuje se tvorbě pro něj zajímavých fotek. Prostě jak říkáme, Leoš je úplně jako vyměněný. Aby jednoho dne nedošel k prozření, že se chce třeba vrátit ke své stále ještě manželce Monice Marešové a žít spořádaným skromným životem!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod