Lucie Vondráčková v ohrožení?!

 Celebrity 
21. ledna 2015 14:14 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Lucie Vondráčková možná riskuje své zdraví a zdraví a miminka, které údajně nosí pod srdcem.  archiv filmu Babovřesky
Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková, která se svým manželem hokejistou Tomášem Plekancem žije v zámoří, může být v ohrožení. Za dva týdny se na pár dní ukáže v Čechách, což pro ni může mít zásadní následky! Pokud jsou totiž dosavadní spekulace o tom, že je podruhé těhotná pravdou, pak velmi zásadně riskuje! Jen sám o sobě několikahodinový let z Kanady může ohrozit ji i dítě, které má údajně nosit pod srdcem!

Nejenom patnáctihodinová délka letu do Čech, ale i neskutečně hektický program, který má Vondráčková doma naplánovaný, může znamenat komplikace. Pokud se už v loni začalo spekulovat o tom, že je Lucie v jiném stavu, přiletí domů v době, kdy bude zhruba v polovině těhotenství. A to už pro plod může být zásadní. Sama zpěvačka se zatím ke svému stavu nevyjádřila, pouze se usmívá a fabuluje. Na sociální síti několikrát vystavila své fotky ve volném svetru a pózovala před domem v Kanadě. Jestli však bude její domnělé těhotenství vypadat, jako to první, pak dlouho na mladé umělkyni nebude jiný stav příliš znát.

„Let pro těhotné ženy všeobecně je velmi rizikový. Pokud jde o tak dlouhou cestu, pak o to horší, protože tlak, převýšení a podobné věci, jako je turbulence, můžou pro nastávající maminky znamenat riziko,“ říká jeden z pilotů, který by sám prý každé ženě tak dlouhou cestu rozmluvil.

Nicméně Lucie Vondráčková je prý rozhodnutá a během pěti dní, kdy má v Čechách pobýt, má absolvovat množství rozhovorů pro média i velkou autogramiádu v obchodním centru na Pankráci. Ta se má uskutečnit 6. února odpoledne. Tam má zpěvačka a herečka představit a podepisovat CD a DVD Hit Tour, které vydala společně s Michalem Davidem, s nímž před dvěma lety absolvovala velké turné po sportovních halách.

V kinech v současné době Vondráčková kraluje v Troškově komedii Babovřesky 3, kde hraje sestru mladého faráře Šoustala (L. Langmajer).
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum