Trumfla štíhlostí i Verešovou! Na přehlídce spodního prádla se každý koukal Vítové na kosti!

 Celebrity 
20. prosince 2014 07:07 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Iveta Vítová je hubená až na kost! Profimedia
Aby byla modelka oplácaná, to je kromě výjimečných případů nemyslitelné. Jakmile si však místo jejích měr začnete všímat trčících kostí, zdá se nám také něco v nepořádku. S tím po porodu dcery Anetky (1) zápasí modelka Iveta Vítová.

Na přehlídce luxusního spodního prádla v Sacre Coeur předvedla vychrtlé tělíčko. Dokonce i v porovnání s další hvězdou večera Andreou Verešovou, která má skvělou a velmi štíhlou postavu, byla Iveta ještě štíhlejší. Ačkoliv čím je žena starší, po třicítce to je prý ještě horší, má s odbouráváním tuků a udržením postavy stále větší problémy. Vítová je výjimkou, která potvrzuje pravidlo.

Přitom sportu nikdy nijak neholdovala a co jí do života přibyl nový človíček, moc se nestará ani o svůj vzhled. „Trochu se za to stydím, ale hodně jsem zlenivěla. Občas jsem tak líná, že než abych došla do koupelny nahoru, namažu se krémem, který používám na Anetku. Někdo používá krémy proti stárnutí, já pro batolata,” prozradila vipstory.cz modelka.

Iveta by však věčné mládí odmítla, přestože ji živí vzhled. „Vyhovovalo by mi, kdyby se mi stárnutí teď na pět let zastavilo, abych si užila, protože to letí šíleně rychle a pak se můžeme zase posunout o rok dál. Když někomu říkám kolik mi je, přijdu si hrozně stará,” dodala Vítová.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod