Víme jediní! Ivana Chýlková odešla z divadla! Co jí nevonělo a proč ji nikdo nepřemlouval, ať zůstane?

 Celebrity 
18. prosince 2014 09:06 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Chýlková se vykašlala na roli v Mamma Mia  / inStory.cz
Měla to být pro ni jedna z životních divadelních rolí, měla zazářit, ale její hvězda zhasla dříve, než se vůbec stačila rozblikat! Muzikál Mamma Mia, o kterém producenti tvrdí, jak je bombastický a jedinečný, a přitom ho kritika strhala, se musí obejít bez nejvyšší české herečky Ivany Chýlkové. Pár týdnů před premiérou v Kongresovém centru totiž z muzikálu zdrhla.

Producenti uvedli, že Chýlková má teď hodně povinností a měla by do Mamma Mia, kde měla hrát jednu z hlavních rolí, přijít v únoru 2015.

„To je nesmysl! Ona do toho muzikálu nikdy nenaskočí. Prostě jim řekla sbohem a bylo. Oni ji vlastně ani nepřemlouvali, přitom o ni tolik stáli. Tohle nikdo nechápe,“ svěřila se členka company.

Co je skutečným důvodem toho, že Ivana Chýlková zkoušela, ale do premiéry v souboru nevydržela, se dá jen spekulovat. Podle oficiálního vyjádření je za vším velká pracovní vytíženost herečky, která měla v roli i zpívat. Lidé z Mamma Mia mluví jinak.

„Ona je velká profesionálka a byla zvyklá na dobré zacházení a profesionální úroveň. Asi měla pocit, že to tady není takové, jak si asi představovala. Navíc se zkoušelo hodně narychlo, byly nějaké problémy a Chýlková nechtěla „ztrácet čas“. Ona není herečka, která by se musela někde a něčeho doprošovat a nikdy a nikde neskákala, jak někdo píská. Je to ale škoda, byla by v tom skvělá,“ svěřil se kolega Chýlkové z muzikálu.

Sama herečka a pro muzikál i zpěvačka se k důvodům odchodu z rozzkoušeného příběhu nechtěla vyjádřit. Nebyla to prý ale první změna v obsazení souboru Mamma Mia. Podle dostupných zdrojů byli asi tři nebo čtyři další herci a zpěváci, kteří měli v příběhu složeného z hitů slavné skupiny ABBA hrát, dokonce začali zkoušet, ale premiéry se už nedočkali.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008