Díky hackerovi, který ukradl erotické snímky celebrit, se tahle herečka dostala na vrchol!

 Celebrity 
19. prosince 2014 06:11 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Gratulujeme! Profimedia
Blíží se konec roku a k tomu nepochybně patří vyhodnocování všeho, co se za uplynulých dvanáct měsíců stalo. Mezi nejhezčími pozadími, bradavkami, výstřihy, rozchody, porody atd. nám ale jedno prvenství mladé americké herečky přišlo obzvlášť úsměvné.

Google vydal TOP 10 nejvyhledávanějších celebrit za rok 2014 a na jeho vrcholu se blyští – chvilka napětí – Jennifer Lawrence. Může za to poděkovat hackerovi, který se před několika měsíci naboural do úložiště firmy Apple a zveřejnil na internetu erotické snímky světoznámých osobností. Jelikož Jennifer z toho dělala největší drama ze všech, tím víc na sebe upoutala pozornost.

Může se to zdát bezvýznamné, ale mohlo by jí to nakonec přinést ještě velké ovoce. O kom se nemluví, jako by neexistoval. O kom se hodně mluví, má hodně práce. Ale úplně zbytečné to nebylo ještě z jednoho důvodu. Během porno skandálu si nabrnkla Chrise Martina, bývalého manžela herečky Gwyneth Paltrow a přestože se rozešli, už má za něj náhradu v podobě režiséra Gabea Polskyho.

Na seznamu hned za Jennifer Lawrence je Kim Kardashian, Julie Gayet, Tracy Morgan, Renée Zellweger, Jared Leto, Lorde, Matthew McConaughey, Amal Alamuddin a Donald Sterling.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum